招考信息备考资料考试题库|面授课程网校课程微商城| 砖题库职位库文库直播|华图师资

  • 在线客服咨询
    广州 在线咨询
    深圳 在线咨询
    佛山 在线咨询
    珠海 在线咨询
    中山 在线咨询
    清远 在线咨询
    韶关 在线咨询
    东莞 在线咨询
    惠州 在线咨询
    汕头 在线咨询
    汕尾 在线咨询
    潮州 在线咨询
    揭阳 在线咨询
    梅州 在线咨询
    河源 在线咨询
    湛江 在线咨询
    肇庆 在线咨询
    江门 在线咨询
    阳江 在线咨询
    茂名 在线咨询
    云浮 在线咨询
    广东华图 在线咨询
  • 当前位置:广东人事考试网 > 题库 >

    阅读模式

    indoor plants阅读答案

    2021-07-29 01:32 广东人事考试网 来源:广东华图教育

    题目

    Indoor Plants

    As with any house guests,indoor plants require a certain amount of basic,regular attention if they are going to feel at home. The first consideration when purchasing plants is to make reasonably sure that they are suitable for the condition in which they are going to be housed.

    A general rule for most plans being brought indoors for the first time is to ensure that they have reasonable temperature of not less than 60 degrees Fahrenheit,a position out of cold air,safe from pets and not exposed to strong sunlight.

    Plants love company. When plants are growing together,they create an atmosphere of damp around themselves which is far more beneficial than hot dry conditions. A group of plants will also present a more pleasing picture and provide an opportunity for a creative arrangement. There is no secret to this. Just rely on your natural feeling for harmony.

    Watering and feeding plants are probably the two areas of care that are the least well understood,but,again,if you follow a few simple rules,your plants should do well. Cold Slightly warm water is therefore the answer. It is usually better to pour water on to the soil on the surface of the pot rather than put the water into the pot holder at the bottom. Avoid giving small amount of water at regular intervals- it is much better to wet the soil right through the pot in one go and then to allow it to dry noticeably before giving it a further watering.

    The majority of indoor plants will be in active growth from March until October,and during this time,the established ones will benefit from regular feeding. This may mean feeding with a weak liquid fertilizer(肥料) at each watering or at intervals of a week or ten days with fertilizer at a standard strength. It is important,however,to ensure that plants are not fed when growth is inactive,when the soil in the pot is dry,or too soon after the plants has been potted up.

    【1】In Paragraph 2,the author mainly tells us to___________.

    A. but plants that help clean indoor air

    B. create a new environment with plants

    C. put plants on the sunny side of the room

    D. make sure of suitable conditions for plants

    【2】What’s the benefit of plants growing together?

    A. It provides owners good company.

    B. It helps the air around them slightly wet.

    C. It makes it convenient to look after them.

    D. It allows owners to draw a pleasant picture.

    【3】While watering the plants,what should we remember to do?

    A. Use water that is a little warm.

    B. Pour the water into the pot holder.

    C. Give small amount of water at one time.

    D. Consider further watering in dry weather.

    【4】What is the best time to feed the plants?

    A. When the soil is dry.

    B. When their growth is active.

    C. When the temperature is high.

    D. When they have just been planted.

      

    优质答案

    答案

    【1】D

    【2】B

    【3】A

    【4】B

    解析

    【1】分析第二段的内容,不难看出,此段主要讲述的是种植室内植物的时候所需要的室内温度、湿度等自然环境,故D选项的描述准确,故D。

    【2】根据文章中第三段中的When plants are growing together, they create an atmosphere of damp around themselves which is far more beneficial than hot dry conditions,可知她B选项的描述与此一致,故选B。

    【3】根据文章第四段中的:Cold Slightly warm water is therefore the answer,可知浇花的时候需要微暖的水。故选A正确。

    【4】根据对文章最后一段中It is important, however, to ensure that plants are not fed when growth is inactive,可反推过来,植物在它们生长旺盛的期间,就是给它们浇灌施肥的最好时机,故选B。

    解析

      以上是关于indoor plants阅读答案的参考答案及解析。建议大家看完问题先作答、再查看答案哦!


      华图试题检索系统(https://gd.huatu.com/zt/questionqy/)是服务于考公试卷题目解答、职业考试试题解析的专业找答案系统,千万题库供用户查询,针对不同场景需求,提供文字搜题方式,秒出解析答案,实现搜题最佳体验。

    试题答案何处找,下方扫码见分晓!

    试题检索系统

      华图题库旨在为考生提供高效的智能备考服务,全面覆盖公务员考试、事业单位、教师招聘、职业资格、医卫类、计算机类等领域,为您提供行政职业能力测验、公共基础知识、教育基础知识、职业能力倾向测验及综合应用能力等相关试题答案解析。拥有优质丰富的学习资料和备考全阶段的高效服务,助您不断前行!

      你以为刷题就是不停的找题去做?NO,NO,NO!刷题也是有技巧的。高效地刷题,让你事半功倍。华图在线题库点击下载华图在线APP体验更佳。关注广东华图教育微信gdhtgwy,政策问题实时答,考试信息不漏看。


      特别说明:华图题库平台所收集的试题内容来源于互联网,仅供学习交流使用,不构成商业目的。版权归原作者所有,如涉及作品内容、版权和其它问题,请与我们取得联系,我们将在第一时间处理,维护您的合法权益。

    (编辑:广东华图)

    广东华图官方微信 广东华图官方微信 微信号:gdhtgwy
    首页 咨询 课程
    首页 招考信息 网站地图 返回顶部
    京ICP备11028696号-11 京ICP证130150号 京公网安备11010802021470号