When Mr David retired he bought a small
2021-07-25 22:35 广东人事考试网 来源:广东华图教育
When Mr David retired, he bought a small house in a village near the sea. He liked it and hoped to live a quiet life in it. But to his surprise, many visitors came to see his house in summer holidays, for it was the most interesting building in the village. From morning to night, there were visitors outside the house. They
kept looking into the rooms through the windows and many of them even went into the house. He decided to drive the visitors away. So he put a notice on the window. The notice said," lf you want to satisfy your
curiosity(好奇心),come m and look around. Price: twenty dollars. " Mr David was sure that the visitors
would stop coming, but he was wrong. More and more visitors came and Mr David had to spend every
day showing them around his house. "I came here to retire, not to work as a guide," he said angrily. In the end, he sold the house and moved away.
1. Mr David’s house was _________ that many visitors came to see it.
A. so small
B. so quiet
C. so interesting
D. such interesting
2. Mr David put a notice on the window in order
A. to drive the visitors away_________.
B. to satisfy the visitors’ curiosity
C. to let visitors come in and look around
D. to get some money out of the visitors
3. The notice made the visitors__________.
A. more interested in his house
B. lose interest in his house
C. angry at the unfair price
D. feel happy about the price
4. After Mr David put up the notice___________.
A. the visitors didn’t come any more
B. fewer and fewer visitors came to see his house
C. more and more visitors came for a visit
D. no visitor would pay for a visit
5. At last he had to sell his house and move away because___________.
A. he did not like it at all
B. he could not work as a guide
C. he made enough money and wanted to buy an expensive house
D. he could not live a quiet life in it
答案
1--5 C A A C D
故事类阅读的定义
故事类阅读:
文章一般描述的是某一件具体事情的发生发展或结局,有人物、时间、地点和事件。
命题往往从故事的情节、人物或事件的之间的关系、作者的态度及意图、故事前因和后果的推测等方面着手,考查学生对细节的辨认能力以及推理判断能力。
阅读这类材料时,同学们一定要根据主要情节掌握文章主旨大意,同时抓住每一个细节,设身处地根据文章内容揣摩作者的态度和意图,根据情节展开想象,即使是碰到深层理解题也可迎刃而解。
以上是关于When Mr David retired he bought a small的参考答案及解析。建议大家看完问题先作答、再查看答案哦!
华图试题检索系统(https://gd.huatu.com/zt/questionqy/)是服务于考公试卷题目解答、职业考试试题解析的专业找答案系统,千万题库供用户查询,针对不同场景需求,提供文字搜题方式,秒出解析答案,实现搜题最佳体验。
试题答案何处找,下方扫码见分晓!

华图题库旨在为考生提供高效的智能备考服务,全面覆盖公务员考试、事业单位、教师招聘、职业资格、医卫类、计算机类等领域,为您提供行政职业能力测验、公共基础知识、教育基础知识、职业能力倾向测验及综合应用能力等相关试题答案解析。拥有优质丰富的学习资料和备考全阶段的高效服务,助您不断前行!
你以为刷题就是不停的找题去做?NO,NO,NO!刷题也是有技巧的。高效地刷题,让你事半功倍。
点击下载华图在线APP体验更佳。关注广东华图教育微信gdhtgwy,政策问题实时答,考试信息不漏看。
特别说明:华图题库平台所收集的试题内容来源于互联网,仅供学习交流使用,不构成商业目的。版权归原作者所有,如涉及作品内容、版权和其它问题,请与我们取得联系,我们将在第一时间处理,维护您的合法权益。
(编辑:广东华图)



